Favoriter

Vi förverkligar dina drömmar i högpresterande betong

 

Hi-Con har specialiserat sig på högpresterande betong. Vi använder materialet för att förverkliga dina drömmar om unik arkitektur.

Den mycket starka och hållbara betongen använder vi för att skapa vackra trappor, balkonger, broar och fasadelement för unika byggprojekt runt om i Europa. 

Huvudkontoret ligger 20 km norr om Ålborg. Hi-Con har även kontor i Nederländerna, Sverige och Finland.

Imagine

Inspirationen går hand i hand med kreativitet och fantasi. Vi vill skapa en värld av möjligheter, ett universum utan gränser, en möjlighet att lyfta blicken för att se allt i ett nytt perspektiv. Drömmarnas värld – att skapa något nytt, annorlunda eller okonventionellt. Ett nytt betraktningssätt - lusten att utmana de konventionella formerna, funktionerna eller estetiken med High Performance Concrete.

Innovate

Vi är redo att prova det oprövade. Den innovativa kulturen i vårt företag utmanar den kända processen för att skapa nya prestanda och resultat. Pionjäranda i perfekt harmoni med kunskaper och färdigheter för att utmana och utmanas av omvärlden - kunder, partners och för det okända.

Hi-Con är ett centrum för innovation, vilket ger användbar kunskap som översätts det till banbrytande lösningar med hög prestanda betong i centrum.

Impress

Bli imponerad och imponera på andra. Skapa uttryck som inspirerar entusiasm och sympati - genom estetiska kvaliteter eller funktionella egenskaper. Lösningar med högpresterande betong lockar med specifika möjligheter att göra ett bestående intryck. Högpresterande betong appellerar till alla sinnen, för att skapa upplevelser bland människor runt omkring oss. Vi vill inte bara vara känd för vad vi säger - utan snarare för vad vi gör.

Inspiration


Följ Hi-Con på Pinterest
Läs mer Vad är högpresterande betong?

Vill du veta mer om Hi-Con?

kontakta oss för mer information

Peter Vendelin Olesen
Group CEO