Favoriter

Kultur och DNA

Hi-Cons kultur och DNA

 

Det är de anställda som skapar företaget Hi-Con. Förmågan att navigera och lyckas i morgondagens konkurrensutsatta internationell marknad är beroende av de personer som representerar Hi-Con.

 

På Hi-Con är alla anställda värdefulla resurser i vår strävan att skapa de bästa lösningarna för våra kunder och partners. Hos oss arbetar både akademiker, universitetsutbildade och yrkesutbildade ihop och alla är beroende av varandra. Kvaliteten på vårt arbete genererar inte bara kundnytta utan gör oss också stolta och hungriga på fler framgångar.

 

BLUE ACADEMY

Vi utbildar alla anställda i vår kultur, vårt varumärke och vårt material. Detta sker genom vår egen interna utbildning akademi, som vi kallar Blue Academy. Som nyanställd kommer du att gå igenom våra interna grundkurser, som syftar till att skapa en gemensam förståelse av de faktorer som utgör vår gemensamma plattform. 

 

Hi-Cons företagskultur på fyra minuter

Imagine

Inspirationen går hand i hand med kreativitet och fantasi. Vi vill skapa en värld av möjligheter, ett universum utan gränser, en möjlighet att lyfta blicken för att se allt i ett nytt perspektiv. Drömmarnas värld – att skapa något nytt, annorlunda eller okonventionellt. Ett nytt betraktningssätt - lusten att utmana de konventionella formerna, funktionerna eller estetiken med High Performance Concrete.

Innovate

Vi är redo att prova det oprövade. Den innovativa kulturen i vårt företag utmanar den kända processen för att skapa nya prestanda och resultat. Pionjäranda i perfekt harmoni med kunskaper och färdigheter för att utmana och utmanas av omvärlden - kunder, partners och för det okända.

Hi-Con är ett centrum för innovation, vilket ger användbar kunskap som översätts det till banbrytande lösningar med hög prestanda betong i centrum.

Impress

Bli imponerad och imponera på andra. Skapa uttryck som inspirerar entusiasm och sympati - genom estetiska kvaliteter eller funktionella egenskaper. Lösningar med högpresterande betong lockar med specifika möjligheter att göra ett bestående intryck. Högpresterande betong appellerar till alla sinnen, för att skapa upplevelser bland människor runt omkring oss. Vi vill inte bara vara känd för vad vi säger - utan snarare för vad vi gör.

Vill du veta mer om Hi-Cons kultur?

Peter Vendelin Olesen
Group CEO