Favoriter

Värden

Värden 

Hi-Con strategi bygger på tre kärnvärden:

 

             
           

Inspirationen går hand i hand med kreativitet och fantasi. Vi vill skapa en värld av möjligheter, ett universum utan gränser, en möjlighet att lyfta blicken för att se allt i ett nytt perspektiv. Drömmarnas värld – att skapa något nytt, annorlunda eller okonventionellt. Ett nytt betraktningssätt - lusten att utmana de konventionella formerna, funktionerna eller estetiken med High Performance Concrete.

 

   
 

Vi är redo att prova det oprövade. Den innovativa kulturen i vårt företag utmanar den kända processen för att skapa nya prestanda och resultat. Pionjäranda i perfekt harmoni med kunskaper och färdigheter för att utmana och utmanas av omvärlden - kunder, partners och för det okända.

Hi-Con är ett centrum för innovation, vilket ger användbar kunskap som översätts det till banbrytande lösningar med hög prestanda betong i centrum.

 

   

 

Bli imponerad och imponera på andra. Skapa uttryck som inspirerar entusiasm och sympati - genom estetiska kvaliteter eller funktionella egenskaper. Lösningar med högpresterande betong lockar med specifika möjligheter att göra ett bestående intryck. Högpresterande betong appellerar till alla sinnen, för att skapa upplevelser bland människor runt omkring oss. Vi vill inte bara vara känd för vad vi säger - utan snarare för vad vi gör.

 

 

 

Inspiration


Följ Hi-Con på Pinterest

Vill du veta mer om Hi-Con?

Peter Vendelin Olesen
Group CEO