Favoriter

Nørresundby

Fjordtårnet

Projektinformation

Entreprenör:
A. Enggaard A/S

Byggår:
2017/2018

Arkitekt:
Bjørk & Maigaard ApS

Ingenjør:
Niras Aalborg

Hi-Con hade nöjet att leverera både balkonger, loftgångar och pelare till den moderna och spektakulära byggnaden. Fjordtårnet ligger bara ett stenkast från vattnet, bredvid den nya kulturbron som förbinder Nørresundby med Aalborgs hjärta och som ger invånarna i Aalborg direkt access till grönområdena i Nørresundby.

 

Hi-Con levererade 40 identiska balkonger till lågdelen plus 39 balkonger i olika variationer till själva tornet.  Balkongerna är gjutna med en balkongplatta som mäter mellan 85 och 125 mm i tjocklek. Förutom de 79 balkongerna försåg Hi-Con även Fjordtårnet med 34 loftgångselement som mäter mellan 80-100 mm tjocklek och 2000 mm i bredd. För att bära loftgångarna levererade Hi-Con 47 pelare med en höjd av 3 meter. Sist men inte minst, Hi-Con levererade 14 väggelement  som mäter 100 mm i tjocklek, till byggnadens högdel.

Kontakt

Berätta för oss om dina drömmar, om spektakulära design och innovativa produkter, oavsett om det gäller nyproduktion eller renovering. Tillsammans kan vi dra nytta av den stora potential som finns i högpresterande betong för att förverkliga dina drömmar.

Kristian F. Worm
Salgskonsulent - Altaner og Trapper

+45 25 21 23 11